Pagina's

zondag 19 augustus 2018

Winter wishes

Hallo allemaal,

Dat de zomer volop bezig is, hoef ik jullie niet te vertellen. Maar hoe lekker zou het zijn, als je voorraad kerstkaarten nu al aardig begint te groeien? Dat kan hoor. Er zijn verkoelende items beschikbaar, dit keer. Namelijk een kerstkrans met vogeltje, mix & match stencil met kerstklokjes en sterrenrand en nieuw ontworpen Bille's sterren.


Het is letterlijk een "winterse"kaart geworden. Deze is gemaakt met het Silent Night designpapier en de tekst WINTER. Rondom is deze bewerkt met zwarte distressinkt. De onderkant heeft een laagje structuurpasta met glittersneeuw. Krijgen jullie het al koud? hahaha...

De krans is ook uit designpapier gestanst en hier en daar wat accentjes gegeven met een parelpen. Het vogeltje is uit wit gestanst en met een zwarte fineliner gemarkeerd. De wat grotere klok uit de mix & match serie heb ik bevestigd met een stukje mica. Onze Bille heeft weer mooie sterren ontworpen, waarvan er drie groottes in 1 verkrijgbaar zijn. Op de tweede foto is de middelste gebruikt. Uit het Silent Night papier heb ik er voor gezorgd dat het woord "wishes" werd uitgestanst. De schattige mini klokjes, ook mix & match, net zoals de grote klok, zijn 2 keer uitgesneden en in elkaar geschoven. Doordat het papier een dubbelzijdig patroon heeft, krijg je een heel mooi effect. Kijk maar naar de derde foto.


De pinguin en het ijsbeertje dartelen lekker door de pas gevallen sneeuw en bewonderen de nieuwe klokjes. Hun winterse wens zal vast uitkomen met deze Winter Wishes kaart.

Bedankt voor het langskomen, hele fijne dag en tot de volgende keer.


Gebruikte materialen:
6002/0581 Snij-embosstencil - IJsberen (2st)
6002/0582 Snij-embosstencil - Pinguïns (2st)
6002/1020 Snijstencils - Bille's Sterren
6002/1062 Snij-embos-debosstencil - Krans met vink
6002/1087 Snijstencil - Mix&Match - Rand ster + Kerstklokken
6011/0570 Papierset- Noor - Silent Night
8099/0104 Paper for cardmaking linnen structuur wit

Dutch Doobadoo card art text Winter 470.713.642

3 opmerkingen:

  1. Prachtig dit is echt een plaatje. Erg leuk dat je ook de pinguin en de ijsbeer erbij hebt gezet. Ik vraag me af hoe je de klokjes zo leuk in elkaar hebt gezet. Ik had deze set gewonnen en vond het best lastig om dit op een goede manier op mijn kaart verwerkt te krijgen. Vooral de grote losse klok moet je dan nog een keer stansen (op de achterkant van het papier?) Ben benieuwd hoe jij dit hebt gedaan.
    groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Joke, Ik heb de klok twee keer uitgestanst , waarvan 1 alleen de buitekant laten itten. Dit doe je door het dunne randje terug te vouwen en met een schaartje eromheen te knippen. Mvg Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen