donderdag 7 juni 2018

Wens het, droom het, doe het

Hallo allemaal,

Mixed Media is tegenwoordig helemaal hot. Je ziet het overal op het internet voorbij komen in de hobbygroepen. Canvasjes die prachtig gepimpt zijn, home decoraties, die weer helemaal opgeleukt zijn en misschien ook weer een tweede leven krijgen in het interieur. Deze keer heb ik een klein beetje mixed media op mijn kaartje toegepast.


Met distressinkt is een achtergrond gemaakt van frisse kleurtjes door middel van de blending tool. Met een mini waterspray flesje wat druppels verstuift op mijn creatie, wat vervolgens reageert op de inkt. Zo wordt je achtergrond nog mooier. Het nieuwe script stempel van de afgelopen maand toegepast (geschreven schuine sierlijke tekst) en hier en daar aangebracht met Archival mini inktjes. De verfspetters behoren ook tot de script stempeltjes en zijn gemaakt met zwarte Stazon inkt. Ga gewoon lekker je gang en probeer niet TE netjes te werken, want dat mag bij Mixed Media! hahaha... De cirkel is gemat op zwart kraft papier. Zo is je kaart lekker stevig. De mooie rand rondom de kaart is gestanst uit wit karton en daarna bewerkt met dezelfde kleurtjes distressinkt als waarmee de achtergrond is gemaakt.


Het polybesa stencil Geometrie is speciaal voor de achtergroned en is maar gedeeltelijk gebruikt door middel van structuurpasta erop aan te brengen. Zien jullie de leuke witte onderbroken vierkantjes? Tevens in het wit een passende bloementak gestanst en de naam doet zijn eer aan eigenlijk, want deze heet bloemenornament, sierlijk toch? Het schattige elfje is ook gemat op zwart kraft en ingekleurd met brushmarkers.


Bij zoiets hoort toch wel een mooie wens. Een droom misschien, maar om iets voor elkaar te krijgen moet je er wel moeite voor doen. Dat is de tekst die dit oproept en uit de collectie van Mery Cosijnzen komt. Super leuke mini tekstjes met een krachtige touch. Hoop dat ik jullie weer op nieuwe ideetjes gerbacht heb en veel plezier met jullie mixed media projekt.

Bedankt voor het langskomen, fijne dag en tot de volgende keer.


Gebruikte materialen:
6002/0866 Polybesa Achtergrondstencil A6 - Geometrie
6002/1044 Snijstencil - Ovaal Blauw met sierrand
6002/1047 Snij-embos-debosstencil - Bloemen ornament
6002/1069 Snij-embos-debosstencil - Elfjes
6410/0468 Scrap - Clearstempel- Script
6410/0478 Clearstempel - Mery's Welkom
8013/0022 Paper for cardmaking cardstock wit
8089/0244 Kraft papier


2 opmerkingen: