zaterdag 12 november 2016

Doosje en tutorial...

Hallo allemaal,

Dit is de 4e creatie, die ik gemaakt heb voor de Joy!crafts Special Editie 5, op blz. 14. Deze is gemaakt met het Polybesa Gift-Box stencil. Van de buitenste lijnen teken je de binnenste lijnen met het vulpotlood en de lijnen in het doosje/deksel, ril je met de rilpen.
 

 Het bovenste is het doosje en de onderste de deksel. Bij het doosje, knip je de onderste gedeelte in, tot de horizontale lijn. Bij het doosje knip je het in aan de twee zijkanten en als je wilt, kun je er nog een klein stukje tussenuit knippen, zodat de deksel mooi sluit. Voordat je het doosje/deksel in elkaar zet, is het handigste als je het eerst beïnkt.


Met de ronde pons van de  Card & Envelope Maker, kun je als je wilt nog mooie rondingen aan de onderkant van het doosje maken.


Uit design papier, teken/snij je van het zelfde design papier het opleg stuk voor de bovenkant van de deksel en de vier zijkanten.


Voor het doosje pak je een andere kleur wat erbij past en teken/snij je de driehoekjes. Dat doe je zo, dat het om en om tegen elkaar past. Dan loopt het patroon ook mooi door en het is voordeliger met het papier, dan dat je losse stukken tekent/snijdt. Je zet er gelijk nummers op, zodat je het naderhand makkelijk op het doosje kan plakken.


Het papier wat ik voor het doosje heb gebruikt is van het Paper Bloc Happy Holdidays. Het schattige ingekleurde beertje, is één van de Clear Stamps van het setje My first Christmas. 


De poinsettia is van het mooie stencil One of a kind - Christmas, net zoals de bladeren die eronder zitten. Het hart van de bloem is een paarse Brad.


Even een kijkje in de binnenkant van het doosje. Het lijkt niet echt groot, maar er kan toch nog aardig wat in gestopt worden!!! Denk aan lekkere chocolaatjes, geld of iets anders leuks of lekkers.


Verder het doosje nog versierd met zilverkleurige plakparels.


Gebruikte materialen:

6002/0584 Cutting & Emb. st. One fo a kind - Christmas.
6002/0629 Polybesa Gift-Box stencil (Astrid).
6011/070 Paper Bloc Happy Holidays.
6020/0022 Decorative Pearls Zilver.
6030/0007 Brads (paars).
6200/0053 Card & Envelope Maker (pons).
6410/0434 Clear Stamps My first Christmas.
6500/0215 3D-Kit.
6500/0215 Tackylijm.
8099/0104 Cardstock Linnen Structuur wit.

Ik ben benieuwd wat jullie van dit kerstdoosje vinden!!! Verder wens ik jullie allemaal een fijne dag. Dank jullie wel voor het langskomen en graag tot de volgende keer.

 

4 opmerkingen: