vrijdag 16 september 2016

Relax & Enjoy...

Hallo allemaal,

Dit keer ben ik aan de slag gegaan met de Clear Stamp Libelle, van de Clear Stamps Silhoutte Trees. Ik heb gebruik gemaakt van de PanPastels, maar je kunt dit ook met andere inkten doen. 


Eerst heb ik een stuk glad wit Cardstock gesneden en dan een gedeelte van 2,5 cm aan de linkerkant en 1 cm aan de rechterkant afgeplakt. Rechts bovenin heb ik uit een Post it blokje met plakrand een rondje gestanst en het rondje vastgeplakt, die dan als zon dient. Daarna ben ik met de Panpastels aan de slag gegaan. Eerst vanuit de buitenkant en zo verder naar de binnenkant toe. Je laat de kleuren in het midden in elkaar overlopen, zodat je een mooi verloop krijgt. Als je dan het gewenste resultaat hebt, haal je de strookjes aan de zijkanten eraf en het Post it papiertje. Dan ga je lichtjes met een Dauber over het rondje (zon), maar zo dat het rondje (zon) nog wel zichtbaar blijft. Daarna spray je met Fix Basic erover, zodat het niet meer afgeeft. Dan kun je de Libelle's en tekst stempelen. De tekst is van de Clear Stamp Life is a Journey.


Aan de rechterkant heb ik het witte stuk papier van de kaart afgeknipt, langs de vleugel van de Libelle. Daarna op een stuk paars linnen structuur cardstock geplakt en daarna op het Metallic Cardstock Donker Grijs. De vleugels van de Libelle's heb ik met glitters erop gedaan. Helaas is dit op de foto niet goed te zien. Maar in het echt wel en geeft een mooi effect eraan.


Gebruikte materialen:

6200/0221 Dauber.
6410/0409 Clear Stamps Life is a Journey.
6410/0430 Clear Stamps Silhoutte Trees.
8013/0021 Cardstock Wit.
8013/0138 Metallic Cardstock Donker Grijs.
8099/0272 Cardstock Linnen Structuur Paars.

Ik wens jullie allemaal nog een fijne dag. Dank jullie wel voor het langskomen en graag tot de volgende keer.


3 opmerkingen: