dinsdag 5 juli 2016

In the Picture: papierblokken met plaatjes...

Dag allemaal,

Het is weer de 5de van de maand, dat betekent een nieuwe In the Picture!
Deze maand staan de leuke Paper & Pictures en foto papierblokken centraal.
We hebben verschillende blokken met leuke fotoplaatjes in heel veel thema's, denk aan winter, kerst, vakantie, mannen, bloemen enz.
Onze dames zijn met deze artikelen aan de slag gegaan en hebben de leukste voorbeelden voor jullie gemaakt.

Onder degene die een reactie achterlaten verloten we een leuke prijs uit dit thema.

Laat weten waarom jij graag met dit thema aan de slag zou willen gaan en maak kans op deze prijs.
11 juli maken we de winnaar bekend!

Natuurlijk vinden we het leuk als jullie dit bericht delen op je eigen blog of Facebook pagina.

Onze dames willen jullie graag inspireren met deze mooie voorbeelden:

Erica


Henriëtte


MirandaBiancaBedankt voor het kijken, de meiden van Joy!19 opmerkingen:

 1. Mooi paperblok weer hoor en daarmee leuke kaarten gemaakt! Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat een leuke serie. Welke ik nu graag mee aan de slag wil? Moeilijk. Kerstkaarten, heb ik nog niet zoveel gemakt. Of toch de bloemen? Ik kies voor de bloemen, omdat ik met bloemenkaarten deze voor allerlei gelegenheden kan gebruiken. Dat heeft voor mij net wat meer dan kerstkaarten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie blokken hebben jullie uit gebracht,
  wat een prachtige voorbeeld kaarten hebben jullie gemaakt allemaal ook in verschillende stijlen.
  vind het moeilijk wel thema, ik wil gaan maken want ze zijn allemaal leuk, maar dan denk ik dat ik voor de bloemen gaat want daar kan je verschillende kanten mee op en is voor de meeste gelegen heden bestemt.

  Groetjes Esmeralda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi voorbeelden!!! Die winterplaatjes lijken me wel erg gaaf om mee aan de slag te gaan...:-)
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige papierblokken en voorbeelden! Het bekijken van deze mooie papierblokken geeft meteen weer ideeën waar ik heerlijk mee aan de slag zou willen gaan :)
  Groetjes, Manja.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat moeilijk om een keuze uit deze mooie blokken te maken. Ik vind ze allemaal even mooi en uitdagend om er een mooie kaart mee te maken. Als ik dus mag winnen , dan maakt het mij echt niet uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat moeilijk om een keuze uit deze mooie blokken te maken. Ik vind ze allemaal even mooi en uitdagend om er een mooie kaart mee te maken. Als ik dus mag winnen , dan maakt het mij echt niet uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gorgeous cards you all made. Love it :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige voorbeelden met de blokken! Ik zou zoiets wel willen winnen, omdat ik het lastig vind om met foto's/plaatjes te werken. Misschien maakt zo'n blok waarvan alles bij elkaar past het een beetje makkelijker...
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een mooi plaatje vind ik altijd een goede basis voor kaarten. Het vult mooi, je kan er iets omheen verzinnen, je kan een afbeelding nemen die bij iemand of de situatie past.
  Ik gebruik soms een bestaand plaatje uit een goed tijdschrift of uit een reclamefolder die op goed papier gedrukt is. Deze blokken zijn prachtig! Ik zou graag zo'n blok winnen. Natuurlijk is dit papier beter voor dergelijke kaarten. De afbeeldingen van de harten vind ik het mooist. Fijne dag, groetjes, Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk dames!
  Er wordt gevraagd waarom ik met dit thema aan de slag zou willen gaan, ik ga er vanuit dat jullie het thema in de picture bedoelen?
  Overigens maakt het voor het antwoord denk ik niet zoveel uit. De laatste tijd zie je op knutselgebied toch wel een verschuiving plaatsvinden van 3d naar meer craftkaarten. Daarbij zijn dit soort plaatjes allemaal super fijn om te gebruiken. Je hebt een leuke basis en met diverse kleine decoraties en leuk papier kun je er iets super moois van maken.
  Over 3 weken start de zomervakantie weer en heb ik weer 6 weken de tijd om uitgebreid te gaan knutselen om de tijd om te krijgen.
  Hierbij zijn dit soort materialen natuurlijk super leuk om te gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik zou graag met het thema Kerst aan de gang willen gaan, omdat ik heel veel kerstkaarten maak en zelf een facebookgroep heb voor alleen kerstkaarten/creaties, dus deze past heel goed bij mij.

  Gr Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ontzettend mooie voorbeelden. Waarom ik met dit thema aan de slag wil gaan, om dit samen eens erg leuk te kunnen combineren, net als de dames dat laten zien. Ik heb deze combinaties niet, dus lijkt me geweldig! Om er eens mee aan de slag te gaan.
  Gr Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie kaarten maar de blokken zijn prachtig ik wil graag uitnodigen maken voor een 50 jarig huwelijksfeest.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wonderful cards! Love them all! I would like to win this prize, because I like to use the pictures, because I don't coloring stamps well.
  Greetings, Valerija

  BeantwoordenVerwijderen
 16. mooie kaarten stuk voor stuk.. ik geef een ander de kans.. ik kleur meer met stempels dan dat ik alleen plaatjes gebruik. toffe voorbeelden zijn er gemaakt.. groeten miranda k

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat heerlijk om zo veel mooie voorbeelden te zien. Allerlei ideeën schieten door mijn hoofd. Om alvast een beetje in de kerstkaart stemming te komen kies ik voor iets winters!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Lovely cards. Couldn't find a link to Bianca? Loved Miranda's card. Christmas is such a busy time it's nice to get started early. Love the feliz navidad block. Hugz

  BeantwoordenVerwijderen