vrijdag 1 april 2016

You occupy my mind...

Hallo allemaal,

Het Under the Sea thema is dit keer weer uitgebreid met een aantal te gekke stencils en natuurlijk niet te vergeten, een aantal clear stamps. Gewoon een prachtige aanvulling om je vakantiekaarten te verfraaien. De clear stamps ben ik direkt gaan uitproberen en heb ik onderstaand kaartje gemaakt.


Ik ben begonnen om de achtergrond met verschillende blauwtinten distressinkt te sponsen. Met 1 van de nieuwe polybesa stencils is met een diep blauwe kleur een speels patroontje aangebracht. Lijkt net op rondkolkende bubbels, toch? De grappige octopus met de ouderwetse duikhelm heeft zich helemaal vastgeklampt aan Mery's fantasie cirkel en heeft zelfs hele kleine watervriendjes die meeliften. Zie jij ze zitten? Met de lucht slang kan hij ook nog tekstbubbels blazen, hihihi...


Door middel van druppeltjes lijm aan te brengen, kun je heel goed luchtbelletjes maken. De accentjes zijn aangebracht met een witte acrylmarker.


Het kaartje is gemat op wit linnenkarton en nog eens op een eigengemaakt blauw gekleurde achtergrond. Jullie zien het.. met o.a. deze schitterende stempels is je eigen onderwater wereld te realiseren. Helemaal geschikt om iemand een schitterende duikvakantie te wensen!

Wens ik jullie nog een hele fijne dag, bedankt voor jullie bezoek en tot de volgende keer.


Gebruikte materialen:
6002/0515 Cutting & embossing stencil cirkel fantasie
6002/0821 Polybesa stencil multi sterren - dots
6410/0405 Clear stamps under the sea - octopus
8013/0024 Cardstock for papermaking wit
8099/0241 Papierset linnen structuur wit

3 opmerkingen:

 1. Super mooie van kleuren prachtige kaart .
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave kaart is dit weer, heel mooi stempelwerk zeg.
  En die polybesa stencils zijn schitttterend, zo heb je wel snel een leuke achtergrond!
  Kortom... mooie kaart!
  Groetjes
  Ada

  BeantwoordenVerwijderen