maandag 7 december 2015

Tafeldecoratie...

Dag iedereen,

Met al die leuke materialen van Joy!crafts is het zo verleidelijk om elk feestje of etentje in een thema-avond om te toveren. Zeg nu zelf, wat zelfgemaakte decoratie en alles mooi in een thema maakt de avond helemaal af. Vraag je gasten om ook een attribuut mee te brengen of zich te verkleden en je hebt zo hele leuke foto's van de avond die later de leukste herinneringen opleveren.

Voor deze keer heb ik gewerkt met het maritieme thema. Daarvoor heb ik onder andere de nieuwe journey clearstamps gebruikt...

Eerst heb ik de menu kaart aangekleed. Met bovenaan de vlaggenwimpel waar ik met de gestanste letters "menu" heb in gekleefd. Daaronder de leuke stempel van het schip, die ik wat kleur gaf met distressinkten. Het geheel gemat op lichtblauw en zwart papier. Verder heb ik bijpassende naamkaartjes gemaakt. De stempels komen van verschillende sheets clearstamps. De afbeeldingen eerst gestempeld op wit papier, ingekleurd met distressinkten en uitgesneden. Daarna aangebracht op kleine 10x10 kaartjes die ik dubbel geplooid heb. Hierop stukjes papier in hetzelfde blauw/zwart als de menukaart. En zo heb je alles mooi in thema en mooi bij elkaar passend. Ga voor een blauw tafellaken met zwarte loper bijvoorbeeld en blauwe afwisselend met zwarte servetten zo is de tafel helemaal af!
gebruikte materialen :
6002/0141 : Alphabet & Numbers alfabet 3
6410/0345 : Clear stamps - At the sea
6410/0394 : Clear stamps - Life is a journey
8013/0146 : Papierset A5 20 vel - 200gr Blauw
8099/0101 : Paper for cardmaking linen structure wit
2 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een prachtige kaartjes voor op je gedektre tafel. Het diner word zo meteen veel meer sfeervol.
    Prachtig gedaan Veerle !!
    xx Wilma

    BeantwoordenVerwijderen