woensdag 16 september 2015

Happy Holiday...

Hallo allemaal,

Het lijkt misschien nog lang te duren... Maar de gezellige maanden komen er toch echt aan. De kerstkaarten kunnen gemaakt worden zodat ze op tijd klaar zijn om met Kerst te versturen. Op dit moment is er een geweldig papierblok beschikbaar met mooie Scandinavische patronen. Ook bevat dit papierblok super gave postzegels met zowel winterse als kerstafbeeldingen! Aangezien dit helemaal in mijn straatje was, kon ik niet wachten om er een creatie mee te maken in combinatie met nieuwe stencils.


Dit kaartje is 15,5 x 15,5 cm, waarbij het designpapier is gemat op kraftpapier. Daarnaast heeft Mery Cozijnsen haar serie ook uitgebreid met 2 kerststerren. Een grotere met uitgestanste gedeeltes en een ster met embossing. Deze zijn verhoogd opgeplakt met foampads en aangezet met distress inkt. De rand van het vintage plaatje is geknipt met een postzegelschaar.


Vorige maand hadden we voor het eerst een stencil/stempel set voor de Kerst in ons assortiment. Ditmaal is er een set voor ieder jaargetijde uitgekomen. Ken je de bioscoopkaartjes van vroeger nog? Die zijn nu verwerkt in dit pakket. Superleuk als labeltjes en tekstkaartjes op kaarten waar je ook filmstrips op verwerkt. Het labeltje kun je zoals je ziet op de foto uitschuiven door aan het lint te trekken. 


Dan is er nog een nieuwtje... er zijn weer nieuwe artificial flowers. Op bovenstaande foto is de toef aangezet met distress inkt en het sprietje met de bolletjes is al voorzien van glitter, makkelijk hè? Uiteraard moeten we niet vergeten om deze kaart te voorzien met een bijpassende postzegel. Kijk eens hoe mooi het postzegeltje bij het papier past, super toch? Hier is gekozen voor de slee net zoals op het vintageplaatje. Stempel er op en hup.... naar het postkantoor!

Bedankt voor het langskomen, geniet van de dag en tot de volgende keer.


Gebruikte materialen:
6002/2050 C & E stencil sterren
6004/0001 Clear stamps/stencil bioscoopkaartjes
6410/0025 Clear stamps postzegels
6011/0318 Papierblok Be Merry
6020/0006 Zelfklevende parels rood
6300/0332 Ribbons Handmade collection 2 - set 1
6370/0064 Artificial flowers
6370/0070 Artificial flowers
6370/0071 Artificial flowers
8089/0203 Kraftpapier

6 opmerkingen:

 1. Mooi kaartje, gave ster!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaart! Ook een mooie kerstster!
  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een schitterende kerstkaart Antoinette !!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat een supermooie kaart staat er weer. Julie gaan als een speer. Heb de vorige gemist, maar die is ook prachtig!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die Karte ist wunderschön gestaltet und gefällt mir sehr gut.
  Ganz liebe Grüße Silvi

  BeantwoordenVerwijderen