dinsdag 8 september 2015

A december to remember...

Hallo allemaal,

Nieuw deze maand is het handmade paper van Joy!crafts, een papierset met een mooie glans en door de prachtige patroontjes heb je weinig extra designpapier nodig. Ik heb het gecombineerd met een kerstkaartje en een schatje van een afbeelding uit het Paper & Picturesblokje Merry Christmas.


Hier is het vlechtpatroon gekozen met het handmade paper als ondergrond en gemat op wit cardstock. En het is ook christmas time bij Joy!crafts, zoals jullie misschien wel gemerkt hebben. Er is namelijk ook een leuke stempelset met een kaars als stencil in één verpakking, zodat je verschillende versies kunt maken, Hier is de kaars 3 keer te zien in zowel shabby christmas designpapier als een wit schaduwrandje. De bijbehorende stempels passen precies op de kaars. Even spelen met verschillende hoogtes en gestempelde hulstblaadjes en je kerst kan beginnen.... hihihi!


De artificial flowers passen qua kleur prachtig bij de rest van het designpapier, daarbij zijn er wat ijskristalvlokken overheen gestrooid. Zo lijkt het net of ze bevroren zijn! Met kerst mag een krans natuurlijk niet ontbreken. Deze komt uit de serie Sweet Christmas, welke vorig jaar was uitgekomen. Achter de krans is gebruikgemaakt van de nieuwe kerst clear stamps en is afgewerkt met en zilveren parel en geeft op deze manier nog meer sfeer aan je kerstcreatie!

Gezellig dat jullie er weer bij waren, hele fijne dag en tot de volgende keer.


Gebruikte materialen:
6002/2039 Kerst krans
6011/0061 Papierblok - Merry Christmas
6011/0319 Papierblok - Shabby Christmas
6012/0031 Craft pack - handmade paper
6020/0022 Zelfklevende parels zilver
6370/0054 Joy!Crafts Artificial Flowers
6410/0126 Clear stamps - Kerst
8099/0101 Cardstock for cardmaking linnen structure - white

5 opmerkingen: