dinsdag 18 augustus 2015

Falling leaves...

Hallo lieve allemaal,

Nu er weer een mooie nieuwe herfst collectie uit is van Joy!Crafts heb ik toch even een poosje er over nagedacht wat ik nou met de stempel wilde gaan doen. Het enige wat ik wist was dat het geen "gewone" kaart mocht worden. Hij is namelijk zo prachtig, dat ik vond dat die iets speciaals verdiende. Dus ben ik eens gaan kijken op verschillende sites om wat inspiratie op te doen, maar dat haalde niets uit. Maar op een nacht werd ik wakker en ineens wist ik het!!! Ja ik weet het dat is niet een gebruikelijke tijd om iets te bedenken maar dat heb ik dus wel vaker. Na een paar minuten er over na te hebben gedacht wist ik precies hoe ik mijn project wilde hebben en ben ik weer lekker in slaap gevallen. Nou ja je snapt het natuurlijk al, de volgende ochtend kon ik amper wachten tot ik m'n ontbijt achter de kiezen had en ben ik gelijk aan de slag gegaan.

Nu zijn jullie natuurlijk wel benieuwd naar wat ik er van gemaakt heb...
Ik heb de mooie herfst stempel op een kaars verwerkt!


Ik zal vertellen hoe ik dit gedaan heb. Eerst heb ik de stempel op een servetje gestempeld en toen het bovenste laagje van de servet afgehaald. Die heb ik wat bijgeknipt en op een kaars gelegd. Vervolgens een stukje bakpapier eroverheen gelegd en met m'n heattool het afdrukje verhit. Natuurlijk niet te lang op 1 plaats houden maar blijven bewegen met je heattool. Zodra het afdrukje goed op je kaars zit dan zie je een natte plek verschijnen op het bakpapier.


Daarna nog een leuke versiering aan de onderkant van de kaars en je hebt een super gave decoratie op je tafel.WAARSCHUWING!
Wees voorzichtig met het branden van deze zelf gemaakte kaarsen want natuurlijk is het papier brand gevaarlijk!!!

Leuk dat je weer even een bezoekje hebt gebracht om mijn creatie te bekijken. Ik hoop dat ik je weer een beetje inspiratie heb kunnen geven.

Boodschappenlijstje:
6002/0263 C&E takjes
6300/0325 ribbon natural sense
6300/0504 jute
6370/0062 flowers
6370/0070 flowers
6370/0073 flowers
6410/0370 clearstamp

4 opmerkingen:

 1. Wow wat een pracht kaars en bedankt voor je duidelijke uitleg en waarschuwing.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi gedaan Anke!
  Ik ken de techniek- echt leuk om te doen. Ik gebruik reeds geprinte servietten en gebruik dan de bovenste laag. Ik gebruikte ook al eens tissue die ik met de printer bedrukte. Nog nooit geprobeerd met zelf stempelen op tissue - dat wil ik ook wel eens proberen :)
  Groetjes,
  Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk idee. Prachtig gemaakt !
  groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen