maandag 11 mei 2015

You keep me Anchored

Hallo allemaal,

Wil je gezellig het zonnetje in huis halen? Dan hebben we nu hele leuke strandhuisjes van mdf om op te pimpen. Combineer eens het Seashore desingpapier met de maritieme clear stamps en je waant je direkt langs de zeekust! Ik droom weg bij een heerlijke wandeling langs het strand, waarbij allerlei moois aanspoelt. Kijk en geniet ...


Het volledige mdf is beplakt met papier uit het blok Seashore. Afgebakend met een ribbon die de golfjes van de zee voorstellen. Aan beide zijden zijn met een afgeplakt polybesa stencil luchtbellen met structuurpasta aangebracht om de onderwaterwereld meer dimensie te geven. Het maritieme sfeertje komt al gauw tot leven met de drie soorten clear stamps (zie materiaallijstje), welke zijn aangebracht op de huisjes. De scheepsbel is dubbel gestempeld en opelkaar bevestigd met foampads, met daar tussen het touwtje om de bel te luiden als er een zware storm op komst is. Het anker is omwonden met een bijpassende kleur touw uit de ribbon serie Handmade. Zoals jullie zien krijgt het krabbetje zin om een duik te nemen en de meeuw staat zoals altijd op de uitkijk op zijn oude vertrouwde strandpaal tussen de prachtige schelpen.


Het "tekstbordje" is bevestigd met de stoere charm schroeven en bewerkt met een cirkel pons.
Maar... wacht eens even... Kijk, er is iemand thuis in de vuurtoren, er staan slippertjes onderaan het trappetje en wowww... er is flessenpost aangespoeld met een echte seashore brief er in! Ik ga hem gauw openmaken en lezen wat er in staat... Maken jullie nog een wandelingetje langs de kust, dan zeg ik alvast: een hele fijne dag, iedereen...

Tot een volgende keer en bedankt voor het langskomen.Gebruikte materialen:
6002/0601 Polybesa stencil Luchtbel
6011/0312 Papierblok Seashore
6200/0165 MDF Strandhuisjes
6300/0328 Ribbons handmade collection 1 - set 1
6300/0332 Ribbons handmade collection 2 - set 1
6350/0311 Metal Charms
6410/0027 Clear stamps Summer holiday (ENG)
6410/0304 Clear stamps Vis thema (ENG)
6410/0345 Clear stamps - At the sea
8089/0204 Kraft papier

5 opmerkingen:

 1. Geweldig leuk!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een MEGA leuke creatie, er valt weer genoeg te zien, zoals gewoonlijk bij je creaties. Erg leuk gedaan weer Antoinette.
  Groetjes Ada

  BeantwoordenVerwijderen
 3. WOW!!!! Such a stunning project!! Love it!!!! All the details are just gorgousl and the lovely sentiment is perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is echt heel erg leuk en mooi gedaan. Naar zo`n tafereeltje kan je wel een poosje kijken en krijg je een beetje een vakantie gevoel.

  BeantwoordenVerwijderen