donderdag 14 mei 2015

Gefeliciteerd...

Hallo allemaal,

Vandaag eens een heel andere kaart. Ik heb dit keer weer een oud stencil te voorschijn gehaald en daar de mooie nieuwe rozen stempel achter verwerkt. De tekst stencil Gefeliciteerd eerst door de stansmachine halen en embossen. Daarna laat je het papier in de mal zitten en ga je het beïnkten. Als het beïnkt is, dan snijdt je het middelste gedeelte eruit en je knipt het mooi er omheen uit. Als je de stempel klaar hebt, dan plak je die op het papier en het gedeelte met Gefeliciteerd verhoog je een beetje. Een stukje kant en Metal Charms op de kaart verwerkt. Verder nog een paar plakparels. Verder nog het mooie papier van het Paper Bloc Botanical en Romantic erachter gebruikt. Ik heb deze keer op de naaimachine gaatjes gemaakt en deze met de hand gestikt. 


De rozen stempel heb ik op een acrylblok geplakt. Daarna met de dikke punt van de Distress Marker Broken China op de rozen en Forest Moss op de takken en balderen beïnkt en toen met mijn asem op de stempel geblazen en daarna gestempeld op aquarelpapier. Dan pak je je waterkwast en je kan dan gelijk de kleuren uitwrijven. Als je dit gedaan hebt, dan kan je nog eventueel met je dunne punt nog wat accenten aanbrengen waar je wilt.


Gebruikte materialen:

6001/0028 Tekst stencil Gefeliciteerd.
6011/0056 Paper Romantic Bloc.
6011/0313 Botanical Paper Bloc.
6020/0008 Decorative Pearls (licht blauw).
6300/0320 Natural Sense Collection.
6350/0303 Metal Charms.
6350/0307 Metal Charms.
6410/0351 Clear Stamps Vintage Roses.

Ik wens jullie allemaal een fijne dag. Dank jullie wel voor het langskomen en graag tot de volgende keer.

5 opmerkingen:

 1. Heel mooi kaartje en bedankt voor de duidelijk uitleg. De tekst gefeliciteerd past er zo leuk bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, dat geeft een mooi effect. Ik vergeet het vaak, dat dat ook kan. Binnenkort toch maar eens proberen, inkten als het papier nog in de mal zit...
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gorgois effect on this card, stunning!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi gedaan zo/
  Erg leuke mal en die rozen stempel is ook al zo leuk.

  Grietje

  BeantwoordenVerwijderen