woensdag 11 maart 2015

New Home...

Hallo allemaal,

En toen was het zover! Een nieuw huis waaraan veel moet gebeuren. Dat wordt dus klussen met bloed, zweet en tranen. Van verven, schroeven tot en met hameren. Maar als het dan éénmaal zover is, ben je toch wel trots op je nieuwe paleisje. Om deze nu nog een beetje aan te kleden, zijn gepimpte "home"decoraties een echte finishing touch. Zeker als ze gepimpt zijn met de accessoires van Joy!crafts. Hieronder zie je het resultaat, helaas niet à la Jan des Bouvries, maar toch...

De MDF letters zijn beplakt met één van de stoere houtstructuur patroontjes uit het Vintage wood papierblok. Hoe krijg je dit nu voor elkaar? Het designpapier op zijn kop leggen, dus met het patroon naar beneden. Daarop het MDF ook op zijn kop dan met potlood het geheel omtrekken en uitknippen.


De grachtenpandjes van Lin & Lene zijn bewerkt met zwart distress inkt en nog eens omgetrokken op crême linnen karton om als achtergrond te dienen. De typewriterkeys zijn gestempeld met versamark inkt, bestrooid met zilver embossingpoeder en verhit met de heattool. Hier en daar wat verfspetters toegevoegd en een pleistertje om te laten zien dat er echt geklust wordt in het nieuwe onderkomen, hahaha!


Waar zou een klusser zijn zonder zijn meetlint? Deze is ten dele opgerold en gegolfd opgeplakt. Om deze creatie nog iets van een Wow-factor te geven, zijn de nieuwe metal charms in de vorm van schroeven een uitkomst. Daarbij geven de leuke gereedschap add-ies ook nog eens een grappige noot aan het geheel. Super leuk om kado te geven. Kortom een "home"decoratie als echte eyecatcher in een nieuw nestje!

Gezellig dat jullie weer een bezoekje brachten en ben benieuwd wat jullie van het nieuwe interieur vinden. Een hele fijne dag vandaag en tot de volgende keer.


Gebruikte materialen:
1201/0096 Lin & Lene stencil - huisje
1201/0097 Lin & Lene stencil - huisje
6011/0702 Papierblok - Vintage wood
6300/0322 Ribbons handmade collection 2 - set 1
6350/0311 Metal charms
6380/0501 Add-ies - gereedschap
6410/0078 Clear stamp - typewriter keys alphabet
6410/0327 Clear stamp - tekst DE Alles Liebe
8099/0112 Paper for cardmaking - linnen structure crème 15 x 30 cm

4 opmerkingen: