Pagina's

maandag 1 september 2014

Happy Holidays

Hallo allemaal,

Als wij zeggen: "Happy Holiday", bedoelen we meestal in de volksmond "Fijne zomervakantie". Maar als de Amerikanen een Happy Holiday hebben, dan wordt er "Fijne Feestdagen of Kerstdagen" gewenst. Nu is het nog steeds zomer, maar zoals jullie wel gemerkt hebben, worden er al volop nieuwe kerstartikelen uitgebracht. Zoals bijvoorbeeld de mooie kandelaar en het leuke windlichtje, welke jullie vast al een keer voorbij hebben zien komen. Maar ook de kerst hobbyspullen uit de oude doos kunnen mooi gecombineerd worden met die van nu.


Bekijk de bovenstaande creatie maar. Vooral het kerst designpapier Happy Holidays kan je perfect blijven toepassen op je projekten. Samen met Bille's windlichtje in 3D, heb ik het houten woord HAPPY gepimpt, helemaal in kerststijl.


De nieuwe kerststempels hebben een fijn gedetailleerd patroon, welke goed te zien is in het motief van de kerstboompjes. Ook de leuke kerstballetjes hebben een passend patroontje. De parelmoerkleurige parels zijn in een stervorm opgeplakt. Ook een leuk idee hiermee is, om met je parels te gaan spelen en bijvoorbeeld een eigen swirlpatroon aan te brengen! 


De bloemetjes stansjes hebben het mooie ontwerp om als pointsettia's dienst te doen. Ze zijn allen twee keer uitgestanst en versprongen op elkaar geplakt en gecombineerd met groene takjes en rode takjes uit glanskarton. Afgewerkt met nostalgische Postzegel Stickers met kerstthema en hier en daar wat sneeuwpasta wordt de tekst " I am dreaming of a white Christmas" ook nog eens dubbel onderstreept , hahaha. Maar laten we daar nog maar even mee wachten, vinden jullie ook niet? We zien het wel wat er gaat vallen in december.

Eerst ga ik nog even genieten van een Happy Holiday en wens jullie dan ook een fijne dag, bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer.


Groetjes, Antoinette

Gebruikte materialen:
6002/0023 Cutting & Embossing stencil blaadjes nr.2
6002/3003 Cutting & Embossing stencil - bloem
6011/0025 Papierblok kerst, Happy Holidays nr. 1
6011/0026 Papierblok kerst, Happy Holidays nr. 2
6013/0264 Postzegel stickers
6020/0001 Joy!zelfklevende parels parelmoer
6020/0007 Joy!zelfklevende parels donker groen
6300/0342 Ribbons Forest Friend collection 2 - set 3
6410/0118 Clear stamps tekst ENG- Merry christmas
8011/0106 Spiegelkarton winter
8099/0010 Linnenkarton groen 

2 opmerkingen:

  1. Dit ziet er wel super gaaf uit zeg. Kei mooi gemaakt!

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi is dit zeg, prachtig gemaakt.
    Liefs Hanny♥, http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen