zaterdag 13 september 2014

Hallo

Ik ben wel benieuwd hoe jullie beginnen met een kaartje? Ik persoonlijk begin meestal met het nemen van 1 Joy!Crafts Noor! Design mal of Joy!Crafts Noor! Design stempel die ik wil gebruiken en daar bouw ik de rest omheen. Vandaag heb ik het een keer anders gedaan. Als basis had ik dit nieuwe vintage plaatje van genomen met de oude typemachine. Bij dit plaatje vond ik een herenkaartje wel passend dus ben ik gaan werken met alleen kraft papier en zwart cardstock 8089/0203 . 


De stoere Joy!Crafts Noor! Design Gears mallen 6002/0367 en 6002/0287 heb ik hierbij natuurlijk ook gebruikt. Gestanst uit zwart cardstock en bewerkt met frantage embossing poeder voor een "oud" effect. 


Op de Joy!Crafts Noor! Design vlaggenlijn 6002/0277 heb ik met zwarte letterstickers de tekst "hallo" geplakt. 


Een tekststempel 6410/0039 om het kaartje af te maken. Hieronder zie randstans 6002/0302.


Achter het vintage plaatje heb ik een stukje gescheurd ribbelkarton 8089/0210 geplakt. De randjes beinkt met distress inkt. De filmstrip stans 6002/0278 komt uit onze Joy!Crafts Noor! Design collectie At the Movies.

Groetjes Jolanda Bergmans
Joy!Crafts Noor! Design team8 opmerkingen:

 1. Je kaart is supermooi!. Gisteren heb ik de ronde tandwielen nog in de winkel terug gelegd met de gedachten dat we niet alles kunnen kopen, maar is wel een supermooie mal. Maar ik begin altijd bij het plaatje en dan het papier eromheen, dat werkt bij mij het fijnst, groetjes Frosien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je kaart geweldig geworden!

  Super leuke mannenkaart!

  Groetjes, Natasja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een schitterend mooie en stoere mannenkaart heb je gemaakt.
  Heel leuk effect dat embospoeder.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die Vintagekarte gefällt mir megagut. Sie ist so wunderschön geworden mit den vielen genialen Details ein absoluter Hingucker.
  Ganz liebe Grüße
  Silvi

  BeantwoordenVerwijderen