zaterdag 20 september 2014

For You


Vandaag wil ik een cadeau ideetje laten zien aan jullie. Het is niet nieuws onder de zon hoor, maar gewoon erg leuk om te maken.En voor m`n dochters erg leuk want die mogen dan eerst een pringles bus leeg eten... Zelf doe ik daar niet aan mee want ik wil graag de nodige kilootjes kwijt.


Wat ik heb gedaan is het volgende. Eet dus eerst een bus pringles leeg, alhoewel je natuurlijk ook wel een volle bus kan. Pimpen maar dan kan je er geen leuk cadeautje in stoppen, tenzij je de chippies als 
cadeautje wilt geven. Beplak hem rondom met design papier. Ik heb eerst van voor naar achter gedaan en daarna nog van achter naar voor. Deze heb ik niet helemaal vast geplakt maar aan de bovenkant naar buiten toe omgerold zodat je het design papier wat eronder zit weer kan zien.


Zo, het design papier zit erop, nu versieren maar. Ik ben begonnen om de langwerpige blauwe mal 6002/0356 uit licht bruin cardstock te stansen. Daarna nog even embossen en een leuk plaatje erop. Dit heb ik aan de voorkant op de bus geplakt. Rondom de bus heb ik nog diverse kantjes geplakt en aan de rechter onder hoek van de stans heb ik de grote swirl 6002/0359 verwerkt met diverse bloemen. Wel heb ik de swirl in stukken geknipt, dat kwam beter uit met mijn bloemen. Tussen de bloemen nog wat bladeren die ik gestanst heb uit wit cardstock en  die ik een groen kleurtje heb gegeven met inca gold.


Aan de linkerkant van de langwerpige stans heb ik eveneens de swirl verwerkt. Ook dit keer in twee delen. Daarop weer de nodige bloemen met daartussen de bladeren. Ook vind ik het altijd leuk om er een parel  bij te plakken. Boven aan de bus heb ik nog een paar brons kleurige sleuteltjes gehangen.
En daarop weer een strikje.


Het deksel heb ik ook niet onbewerkt gelaten. Aan de binnenkant ervan heb ik met metallic papier het deksel een  goudkleurtje gegeven.  Bovenop het deksel het grote blad wat ik gestanst heb en geembost. Ook dat blad 6002/0032 is voorzien van inca gold.Verder daar nog weer een partijtje bloemen op.

Zo heb je toch een leuke cadeau koker, vind je niet ? En wat past erin zul je denken, nou daar gaat eigenlijk van alles wel in. Denk b.v. aan een cadeaubon, chocolade, sieraden of een mini flesje wijn. 

LIEFS

6 opmerkingen:

 1. Wat mooi, jammer dat ik nooit Pringles in huis heb, (ik houd niet van chips) maar die koker is erg mooi gedecoreerd, groetjes Frosien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, was für eine wundervolle Arbeit. Ich bin begeistert. Es gefällt mir sehr gut. Ich wünsche dir ein wunderschönes Wochenende. Ganz liebe Grüße Silvi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er prachtig uit...dit wil je toch krijgen als je jarig bent.
  Liefs Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Stunning work. Love all our embellishments.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow Janet dit is beeldschoon....prachtig
  DP-papier heb je gebruikt, en mooie details heb je erop verwerkt klasse meis.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen