maandag 23 juni 2014

Spring Flowers

Hallo allemaal,

Springflowers! Zo heet de nieuwe serie van Mery Cozijnsen. Daar heb ik dit keer een creatie mee gemaakt. Mooie bloemen stencils waarmee je eindeloos je eigen boeket kan samenstellen in bijbehorende flesjes...narcissen, sneeuwklokjes of blauwdruifjes en nog drie andere stencils om uit te kiezen, hoe leuk is dat? En niet te vergeten de bijbehorende Clear Stamps en het designpapier met mooie houtstructuren in frisse kleuren.


De basis voor deze kaart is wit linnenkarton waarop één van de designpapiertjes uit het Happy Bloc Hout is gemat. Het designpapier is zo ontworpen dat het een muur en een vloer lijkt. Aan de onderkant van de "muur" is de leuk Clearstamp in blauwdruifjes motief twee keer gestempeld om een border te creëren. Om nog meer diepte in de kaart te krijgen zijn 2 flesjes door middel van foampads opgeplakt.


De twee maten flesjes zijn bewerkt met distressinkt en daarop is een etiket in 3d verwerkt. Om de bloemen in de vaas te schikken is een gleuf gemaakt in het bovenste gedeelte van de "dop"en later het steeltje in geschoven. Zo kan je dus hoog en laag met elkaar combineren.


In de hoeken zijn "witte" druifjes gebruikt, waarop eerst een Mery Love Button is geplakt en daarna met een Clearstamp Springflower is bestempeld. Zo krijg je een leuke hoekafwerking van je creatie en een mooie finishing touch van je gehele kaart.

Er zijn dus eindeloze combinaties mogelijk met deze stencils en ben dus benieuwd welke inspiratie ik jullie gegeven heb om jullie eigen boeket samen te gaan stellen!

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer.

Groetjes, Antoinette

Gebruikte materialen:
Linnen Karton A5 wit 8099/0001
Joy!Happy Bloc Hout 6011/0038
Cutting- & embossingstencil Spring Flowers fles en etiket 6002/0345
Cutting- & embossingstencil Spring Flowers bloemen 6002/0355
Clear Stamps Spring Flowers bloemen/flessen 6410/0306
Clear Stamps Nederlandse Teksten nr.1 6410/0010
Joy!zelfklevende parels donkerblauw 6020/0018


Ribbons Natural Sense collection 1,set 1, 6300/0320

2 opmerkingen:

  1. Wouw Antoinette wat zijn je laatste twee creaties prachtig! Wat een mooie voorbeelden met de mallen van Joy! Super gedaan!!!
    Groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen