maandag 3 februari 2014

Ssssst!

Hallo allemaal,

Druk, druk, druk....! Je zegt het vaker dan je denkt. Dan is het nu tijd om even je terug te trekken in je eigen "HOBBYHONK" en je deurhanger aan de buitenkant te hangen en je "NIET" te laten "STOREN" bij een eventuele creatie die je aan het maken bent.

Vandaar deze gepimpte MDF deurhanger die deze maand is uitgekomen, waarbij ik oude en nieuwe produkten heb gecombineerd.


De letters zijn gestanst uit de alfabetserie en bewerkt met een glanseffect. Zo geeft de tekst direkt een hint waar de creatie omdraait, dus tal van mogelijkheden hiermee.

Alle stencils heb ik bewerkt met distressinkt, zoals het vlindertje van Joy!crafts, hieronder bij de al wat oudere, maar hele mooie golfjesrand en de prachtige en nieuwe 3D Fantasy Flower hoek van Mery Cozijnsen.


De 3D Fantasy Flowers komen uit een serie van 3. De andere twee zijn een krans en een rand, allen gebaseerd op de geweldige plant : de Hortensia, welke je hier alsnog kunt bekijken.


Bij een "NIET STOREN" hanger hoort natuurlijk wel een slot met een sleutel. En heb deze toegepast op de strik en het MDF. Wist je dat Joy!crafts deze al een hele tijd in zijn assortiment heeft? Er zit een slot en zelfs 2 sleuteltjes bij. Hieronder zie je hoe het produkt eruit ziet. Dus ook weer meerdere mogelijkheden met deze stencils voor jullie mooie kaarten.


In het midden zie je de designstempel Old Letter Silhouette Butterfly. Deze is 1 keer helemaal gestempeld en 1 keer heb ik alleen de vlinder uitgeknipt, nadat ik deze met verschillende kleuren blauw distressinkt heb ingekleurd, verhoogd heb opgeplakt met foampads.


Daaromheen heb ik de sierlijke hoekmal van Lin en Lene twee keer gebruikt en ook weer verhoogd verwerkt.De mooie roos rechtsboven heb ik gemaakt met de Floral Flourishes mal en bewerkt met frantage enamal blue. Willen jullie nu weten hoe je deze mooie rozen ook kunt maken, dan is hier de link. Achter de bloementoef zie de veertjes die deze maand ook nieuw zijn uitgekomen. Deze geven weer een extra finesse aan je samengestelde boeketje op je kaart of creatie!


Gebruikte materialen:
* MDF Deurhanger
* Alphabet & Numbers 6002/0141
* 3D Fantasy Hoek 6002/0267
* Sleutel + slot  6002/0070
* Clearstamp Silhouette Butterfly 6410/0072
* Line en Lene stencil hoek 1201/0004
* Floral Flourishes bloem 6002/0156
* Stencil veertjes (2 kleintjes) 6002/0292 en 6002/0293

Nu zal ik jullie niet verder meer storen, haha, en wens jullie veel creativiteit toe met het pimpen van jullie eigen deurhanger!
Groetjes,  Antoinette

6 opmerkingen:

 1. Schitterend gemaakt!!!Toppie!!!
  Gr Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O wat leuk en zo mooi gedaan! Liefs,
  http://littlecreass.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leukerd weer Antoinette,

  Groetjes Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow wat ziet er dit schitterend uit, zoveel mooie details, geweldig leuk om te zien. Hopelijk kun je lekker veel tijd in je hobbykamer doorbrengen en wordt je niet gestoord hihi.
  liefs Hanny♥
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. prachtige deurhanger en weer zo veel op te zien, super!, groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 6. o wauw wat mooi Antoinette

  deze vlinder kaart prachtige details er op en de dubbele vlinder er op super dat wil ik ook nog gaan doen

  lieve gr roelie

  BeantwoordenVerwijderen