Pagina's

zondag 23 februari 2014

Baby Vlaggenlijn

Dag allemaal,

Is er een nieuwe kleine wereldburger bij en is de inspiratie even zoek? Dan wil ik jullie graag iets heel leuks laten zien in plaats van een geboortekaartje voor deze gelegenheid. In januari zijn er hele leuke vlaggenstencils verschenen, een grote en een kleine versie in één. Hiermee heb ik een slinger gemaakt als felicitatie voor de geboorte van een meisje.




Alle vlaggetjes en buttons zijn gestanst uit pastelgroen karton en gemat met designpapier uit de Mery Cozijnsen serie Happy blocs. Daarna heb ik deze met dubbelzijdig tape op een licht roze satijnenlint geplakt met aan de uiteinden een extra strikje. Allen met evenveel tussenruimte, zodat de grappige kleine baby butttons er tussen geplaatst konden worden. Bij deze stenciltjes heb ik even de roze distressinkt eroverheen gewreven toen ze nog in de mal zaten. 



De ooievaar en kinderwagen heb ik alleen gestanst uit designpapier en bewerkt met paarse distressinkt Zo krijg je een heel leuk effect! Ook heb ik mooie babystempels toegevoegd. Op dit sheet van Clearstamps baby zijn zowel teksten als leuke baby items terug te vinden. Hierboven zie je het prachtige babyjurkje en hieronder de grappige veiligheidsspeldjes.



Uiteraard mag het babyschoentje van Bille niet ontbreken en heb deze op de middelste vlag verwerkt met daarachter het leuke ballonnenmalletje.



Dus niet alleen voor verjaardagen etc...is het heel geschikt, maar ook als er een kleintje geboren is, is het een geweldig idee om een gepimpte vlaggenlijn kado te geven en je hebt een super binnenkomer!

Willen jullie ook graag aan de slag met deze versiering, dan volgen hier de gebruikte materialen:

Papierblok 12" x 12" 6011/0701
Happybloc roze/paars A5 6011/0032
Stencil Thema baby 6002/0055
Stencil Kinderwagen 6002/0072
Stencil Ooievaar 6002/0073
Stencil Ballonnen 6002/0077
Stencil Bille's Babyshoes 6002/0270
Clearstamps Baby 6410/0032

Groetjes, Antoinette

6 opmerkingen:

  1. wat is hij leuk deze vlaggen lijn ik zie er zo veel mooie creatie,s van deze vind ik ook geweldig mooi groetjes maartje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een mooie vlaggenlijn Antoinette.

    Liefs Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. OO Wat is dit gaaf, ziet er superleuk uit.
    liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het is dat er hier niets meer geboren wordt maar anders....

    Wat een schattige vlaggenlijn Antoinette!
    Dit heb je weer met veel inspiratie gemaakt!
    Ziet er toppie uit!

    Groetjes
    Ada

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wow prachtig deze vlaggenlijn!! Heel veel moois op toegepast.
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen