zondag 26 januari 2014

Ton sur Ton

Hallo bloggers,

Vandaag heb ik een easelkaartje om te laten zien en is in roze ton-sur-ton kleuren gemaakt. Wat is eigenlijk ton-sur-ton? Letterlijk betekent het tint op tint. Mijn creatie is een combinatie van kleuren in dezelfde tint roze, maar dan in een donkere en lichtere nuances. Dit kan een heel verrassend effect geven.


Het is een A5 easelkaartje, waarbij ik de basis eerst met andere twee roze kleuren heb gemat. De Bestie is uiteraard ton-sur-ton ingekleurd met distressinkt en verwerkt op designpapier uit het Vintage paperblock ( 6011/0302). De bloemetjes heb ik ook in de verschillende kleurnuances drie keer uitgestans met de Floral Flourishes bloem.(6002/0157). Aan de bovenkant heb ik een hartvorm bevestigd, welke ik in een bewerkingsprogramma een bepaalde grootte heb gegeven en uitgeprint heb om hem als mal te gebruiken en op roze linnenkarton en daarna uit te knippen. Op de hartvorm en op het liggende gedeelte in de hoeken heb ik de mooie Lin en Lene stencil gebruikt (1201/0068) en het ornamentje om de easelkaart een stoppertje te geven is ook van Lin en Lene (1201/ 0049), welke ik verhoogd heb opgeplakt met een foampad. Hieronder tref je o.a de mallen aan die ik heb gebruikt en wat er nog meer tot deze set behoort.


Als ondergrond op het liggende gedeelte heb een Die Cut Design Paper (8011/0518) gebruikt met de prachtige geschulpte rand. 


Ook vind je nog meer leuke ontwerpen in dit pakketje om als opleg vel te verwerken op de je kaart. Hieronder het produkt met de nog meer verschillende Die Cut ontwerpen. In de Joy!crafts webshop kunnen jullie al de mooie verschillende Die-Cut Design papers terugvinden door hier te klikken.


Daarbij maken de tekststempel en de mondkusjes van het hele leuke clearstamp sheet Sending Love (6410/0040) het weer een SWEET geheel!


Veel succes bij het maken van een ton-sur -ton kaartje, heel leuk dat jullie weer zijn langsgeweest en ben heel benieuwd naar jullie zoete reacties. Een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Groetjes Antoinette

3 opmerkingen:

  1. Ik zag hem al, maar nog even zeggen dat het een pracht exemplaar is (ook zonder zonnebril;-))
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen