woensdag 29 januari 2014

Geboortehanger

Halo allemaal,

Vandaag laat ik jullie een geboortehanger zien met de mooie mal van Bille's Shoes. Had van de buren een geboortekaartje gehad en vond het wel leuk om de naam en geboortedatum in de hanger te verwerken. Heb daar verschillende mallen van Joy!crafts bij gebruikt, ook de wat oudere mallen. Ik heb het op verschillende manieren gefotografeerd om het goed te kunnen laten zien hoe het eindresultaat is geworden. Hieronder zie je de mal van Joy!crafts 6002/0073 (ooievaar met baby). Ik heb deze op de mal van Lin & Lene 1201/0052 geplakt. De uitgestanste mallen heb ik allemaal beïnkt met Distress Ink Spun Sugar. De naam en de geboorte datum heb ik eerst uitgeprint en daarna pas uitgestanst.Onder de bloemen heb ik de wat oudere Joy!crafts mal 6002/0023 (takjes) gebruikt.

Heb eerst het lint er doorheen gehaald en gestrikt en toen pas de schoen in elkaar vastgezet. Aan de zijkanten heb ik er nog een plakparel op geplakt.  Bij deze geboortehanger heb ik de volgende Joy!crafts materialen gebruikt:


Joy!crafts Bille's Baby Shoes 6002/0270.
Joy!crafts cutting & embossing 6002/0023.
Joy!crafts cutting & embossing 6002/0073.
Lin & Lene Design 1201/0052.

Ik hoop dat jullie een beetje een indruk hebben gekregen hoe de hanger in elkaar zit!? Weer bedankt voor het langskomen en graag tot de volgende keer!

Lieve groetjes, Astrid.

7 opmerkingen:

 1. Wat een super leuk idee en schitterend gemaakt!!!
  Gr Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super lieve! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk gedaan! En zo lief met die schoentjes die onderaan bungelen! Liefs,
  http://littlecreass.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een heel mooie hanger erg leuk gedaan groetjes maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ziet dat er leuk uit....zo lief!

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen