donderdag 12 december 2013

Van sneeuwmansoep tot rendierpoep!

Een hele goedemiddag lezers,

Jullie zullen wel denken: "wat krijgen we nou?". Hahaha...Ik ben in de weer geweest met de nieuwe stencils van Mery, de kopkaartjes wel te verstaan, die tot de serie Sweet horen. Dit zijn hele leuke stencils die je kan gebruiken om een kadozakje, snoepzakje etc. een extra touch te geven. Ik heb mijn begeven op uiteraard kerstgebied en heb een letterlijk een mix gemaakt van zowel kado als snoep.


Als eerste beginnen we met een lekkere kop sneeuwmansoep! Dit bestaat uit een zakje instant chocolademelk, een pepermunt candy cane om te roeren en mini marshmallows en de twee M& M's zijn sneeuwmankusjes.

Eerst heb ik het zelfklevende foliezakje gepimpt met een afbeelding van een sneeuwman van het internet en distressinkt. Om de titel kwijt te kunnen heb ik een willekeurige stans genomen en die op de helft gerild en het kopkaartje erop vastgelijmd. Daarna kan je hem vastmaken aan het zakje. De achterkant heb ik op het zakje gelijmd en de aan de voorkant zit alleen een klein foampadje aan de onderkant, zodat je het zakje niet stuk hoeft te maken. Dat is zonde, toch?


Op de achterkant een bijpassend gedichtje en  een leuk kleurtje Baker's twine als strik en je sneeuwmansoep is kaar!

Op ongeveer dezelfde werkwijze heb ik ook een zakje met Grinch Pills gemaakt en ook een bijpassend gedichtje. Dit keer zit het gedicht aan voorkant en heb ik designpapier gebruikt voor zowel het kopkaartje, de stans als op de achterkant van het gedicht.


Hier zitten uiteraard weer M&M's in, aangezien ik die zelf zo lekker vind, maar kan je ook andere groene snoepjes gebruiken, bijvoorbeeld groene tictac's of groene mintsnoepjes.


Tja en wat de rode pil doet? Dat moet je denk ik zelf maar proeven, hihi!

En voor de echte chocoladefans onder ons heb ik een  zakje rendierpoep ontworpen. Hier kan je ook weer de snoepjes vervangen door bijvoorbeeld chocolade pindarotsjes, Maltesers of chocoladebonen.


Ik heb hier het kraftkarton gebruikt en de randen bruin gedisstrest. het rendierhoofdje komt ook weer van het internet.


Het gedichtje zit hier weer op de achterkant, welke ik vastgeplakt heb met een klein stukje dubbelzijdig tape. Als je het namelijk lijmt blijf je je lijm strepen zien.

Drie kleine grappige presentjes voor de kerst als binnenkomertje. Op het internet is nog zo veel meer te vinden op dit gebied. Je kan er alle kanten mee op en alles pimpen naar eigen inzicht en iemands favoriete snoep toevoegen, daar scoor je altijd wel mee, denken jullie niet?

Gebruikte materialen:

Cutting & embossing stencil kopkaartje vierkant 6002/0301
Cutting & embossing stencil kopkaartje rond 6002/0300
Paper bloc kerst, Happy Holidays nr 2. 6011/0026
Kraft papier 8089/0203

Heel veel plezier bij het maken van jullie eigen snoepzakjes, bedankt weer voor het langskomen en een hele fijne dag.

Lieve groetjes, Antoinette

5 opmerkingen:

 1. Mooi gemaakt Antoinette, ziet er erg lekker uit.

  Groetjes Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterend leuke creaties zijn dit.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi Antoinette, wat heb je een heerlijk winkeltje geopend, als jullie maar niet zelf je beste klant worden hoor! hoewel..., ik kan het me voorstellen. wat een gave voorbeelden laat je ons hier zien, de kaart is een plaatje maar de zakjes zijn ook echt geweldig leuk gemaakt. groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha dat is nou echt leuk!! lekker en humor ik hou er wel van, super bedacht dit

  BeantwoordenVerwijderen