Pagina's

woensdag 4 december 2013

Baby .....

Hallo allemaal,

Vandaag is het mijn beurt een blogpost te plaatsen. De allereerste keer als lid van het Design Team van Joy Crafts! Heel erg spannend, maar zo ontzettend leuk.

Ik heb een cadeaudoosje gemaakt met de fantastische Baby shoes van Bille.
De inspiratie die je hiervan krijgt is onuitputtelijk, wat een mogelijkheden ermee.






De constructie is relatief eenvoudig, eerst heb ik een bakje gemaakt ter grootte dat er de mok in past. Daarna een strook gemaakt die vier keer de omtrek van het bakje heeft plus iets extra's voor de sluiting. Je plakt de gerilde strook aan één kant van het bakje vast, zodat ie straks mooi helemaal open kan om de mok eruit te kunnen halen.

Dit van gewoon cardstock karton in blauw. Het dekseltje is ietsje groter dan het doosje. De voorkant heb ik voorzien van een mica raampje waardoor de mok goed te zien is. De buiten- en binnenkant heb ik bekleed met designpapier.  Het schoentje is gemaakt met stencil 6002/0271.
De stempels komen van de prachtige sheets 6410/0061 en 6410/0021. Ik heb op kraft karton 8089/0203 gestempeld met distress inkt vintage photo. De sluiting heb ik voorzien van klittenband rondjes 6500/0070 en houten knoopjes aan de buitenkant aangebracht voor de afwerking. Natuurlijk kon ik de verleiding niet weerstaan het mooie juteband donkerbruin 6300/0503 erop te verwerken. Dit kun je zo mooi vouwen in de vorm die je maar wilt. Op het dekseltje met het schoentje erop ziet het er super afgewerkt uit. Nog een lief bedeltje in bronskleur aan de voorkant.

En zo ziet het eruit als ie helemaal opengevouwen is.



Ik kan jullie niet vertellen met hoeveel plezier ik hieraan gewerkt heb.
Hopelijk doen jullie ook met mijn creaties wat inspiratie op.

Lieve groetjes,

Bianca


7 opmerkingen:

  1. Leuk gedaan zeg! Leuk dat je het doosje zelf uitgevogeld hebt, je hebt hem mooi versierd met alle producten. Dus: missie geslaagd hoor. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel erg mooi gemaakt!
    Zo lief...en toch ook weer lekker stoer!

    Vriendelijke groet,
    Welmoed

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een super leuk idee Bianca, heel gaaf.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Geweldig wat is dit super leuk gemaakt. Een heel mooi cadeautje op deze manier.
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  5. super cool gemaakt ziet er prachtig uit.

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen